Dejlig efterårstur

Vi elsker at tage på skovtur i den nærliggende skov. Vi kommer jo ikke så langt omkring, da det ikke er muligt for os, at køre i trailer. Om så jeg fik overtalt Sedoj til at gå i trailer, så skulle jeg stadig finde en, der gad at køre os rundt. Men vi hygger os alligevel sammen på vores dejlige ture

Der var godt humør i vores firkløver på dagens tur, og drengene nød virkelig at se skoven i de smukke efteråsfarver. Det var blot en lille tur, som vi tog, men snart skal vi afsted på lidt længere ture i weekenden. Det går jo hurtigt den vej, at det bliver mørkt for tidligt til at vi har gode ture i skoven. At der er lidt dunkelt, når vi rider hjemad, er helt okay, men at det er helt mørkt, er der ingen af os, der er så glade for.

Som sagt var humøret godt, og vi fik også travet lidt. Sedoj nyder de små indlagte travperioder, og kan ligefrem blive lidt vild, hvor han sænker halsen og ryster på hovedet hovedet. Silver har selvfølgelig sin helt egen lille fest som sædvanligt. Hvis det stod til ham, behøvede vi ikke at følge stierne. Han er helt klar på eventyr, men den går jo bare ikke. Han er også meget fascineret af de små cykelspor, der er lavet i skoven, men dem holder vi os selvfølgelig også fra. Heldigvis er der også så mange andre gode stier i skoven, at vi slet ikke behøver at tænke på, at bevæge os på forbudt eventyr, for at have en god og spændende tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *