Spisetid i løsdriften

Så er der spisetid i løsdriften, og drengene står lige så pænt, som de gjorde på sommerfolden. Der er ingen grund til at binde dem eller holde dem i hver sin ende af løsdriften. De står pænt ved siden af hinanden, og selv den ene måske vil tjekke den andens krybbe, så flytter de sig ikke for hinanden. Truslen er dog heller ikke så stor, de står bare og kigger, og forsøger at liste mulen i den andens krybbe, hvis de bliver rigtig modige.

Så det er to dejlige søde drenge sammen, der både respektere hinanden og prøver grænser af. Det er ingen tvivl om, at Sedoj er kongen, men Silver har lang snor, inden han rammer grænsen for, hvornår Sedoj trækker boss-kortet. Når det sker, så er Silver dog slet ikke i tvivl om, at nu stopper legen. Det er ret interessant at se de to sammen, og hvordan de interagerer, når de hygger sig på folden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *