Maliks besøg

Stormen Malik var også forbi stalden eller rettere sagt marken. Selve løsdriften står nemlig nok så fint. Til gengæld er et par træer og en del grene blevet nedlagt af stormen. Hestene var aldeles upåvirket af blæsevejret, men det var tydeligt at se, at de havde opholdt sin en del i løsdriften. Og da stormen havde lagt sig, nød de godt af alle grenene, der var kommet ind på folden.

Dette træ kunne ikke tåle stormen, og knækkede. Heldigvis på en måde, så det knapt nok rørte hegnet, og efter lidt arbejde med at klippe de små grene af, der rørte hegnet, så kan træet står sådan uden at være til gene for hegn eller heste. Det skal dog fjernes helt på et tidspunkt, men en ting ad gangen.

En masse grene var der at finde inde på marken. Igen var hegnet gået helt fri, så jeg skulle kun fjerne nogle smågrene. Der er ingen tvivl om, at stormen Malik har været i godt humør, da han besøgte mit lille sted her.

Dette træ havde lagt sig ovenpå stolpen. Lettere optimistisk lod jeg det være, for det generede heller ikke hegn eller heste. Jeg var dog lidt for optimistisk, for efter et par dage lå træet ned over hegnet, som heldigvis holdte til det.

Jeg måtte igang med saven, og så de grene af, der var i vejen. Heldigvis gik det nemt, og snart var hegnet fri for store og små grene. Der er lidt at se til. når Malik har været på besøg, men vi slap let. Det var ikke noget som en sav og en lille grensaks ikke kunne klare. 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *