Min lille ponyfis

Den her lille ponyfis har taget en kæmpe plads i mit hjerte. Når jeg fortæller om Silver, så mødes jeg ofte med en holdning om, at jeg jo ikke kan bruge ham til noget. Men folk tager så inderligt fejl, for han kan bruges til rigtig meget. Vi træner jo fra jorden med både dressur, leg og tricks. Vi går ture sammen, og han er med som håndhest, når jeg rider Sedoj. Og så er han verdens bedste lommepony, der elsker at blive nusset om. Han er min lille skygge på folden, og det er bare så hyggeligt.

Silver er sød, smuk og sjov. Han har en kæmpe personlighed, og så har han ja-hatten på hver eneste dag. Han største fejl er, at han vil det hele lidt for meget. Han kan blive frustreret, når han ikke forstår en opgave, og det er jo for det meste alligevel min skyld, så det er lidt synd for ham, men jeg øver mig i at blive en bedre træner.

Jeg føler et særligt bånd med ham, og glædes over hver eneste dag sammen med ham. Jeg har nogle planer for os, og det var egentlig meningen, at vi i år skulle have nået en masse. Det kommer vi ikke helt til at nå, men det går vi næste år. Vi har jo heldigvis mange år foran os, så mon ikke vi når det hele. En ting når vi dog, og det er at hygge os sammen hver dag. Det må også være det vigtigste mål at nå…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *