Hygge på sommerfolden

Der er dømt hygge her på sommerfolden hos både de to- og firbenede. Det har været en skøn sommer indtil nu, og efter at Super er kommet til, så har jeg været på flere rideture på Sedoj, end det sidste lange stykke tid.Silver følger med håndhest, og ellers hygger vi os med tricks og arbejde fra jorden.

Silver hygger sig gevaldigt her i skoven med turene i skoven, træning på banen og masser af sommerhygge. Sedoj elsker sommeren. Det er klart også den årstid, hvor han klarer sig bedst med hans hangamle krop og ben. Nede i skoven går han og hygger sig på marken og spiser græs, urter, bær og træer. Det er tydeligt at se og mærke, at han har det godt der. Det har vi allesammen.

Sedojs yndlingsbeskæftigelse er helt sikkert at spise, og han gør det rigtig meget. På 8 ud af 10 billeder af Sedoj ses han med mulen i græsset. Jeg har vist nærmest tusindevis af billeder, hvor han står sådan. Det er faktisk lidt hyggeligt, og når den tid kommer, hvor alle disse billeder skal bruges som minder, så er det jo faktisk også sådan, at jeg vil huske Sedoj. Jeg får forhåbentlig endnu flere billeder at tilføje min samling, inden det sker

Det er nemt at se, at vi hygger os i skoven. Det er altid så hyggeligt hernede, og vi har altid selskab af mange andre dyr lige fra firben til rådyr. Der bruges rigtig mange timer i løbet af sommeren, og det er som balsam for sjælen. Dette sted er nemlig og mit sted, hvor jeg lader op og fyldes med god energi…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *