På tur med de to skønneste

Den allerstørste fordel ved at Super er kommet ind i vores flok, udover at vi har mødt en rigtig dejlig pony, er at jeg nu er begyndt at ride SEdoj lidt mere. Når vi tager på skovtur, så er Silver med som håndhest. Silver er klikkertrænet, og har flere forskellige måder, at gøre opmærksom på, at han synes, at han fortjener en godbid. Den ene er at kigge væk. Den anden er hans allerførste trick “smile”. Det betyder at jeg ret ofte møder dette syn, når vi er på tur, og jeg sidder på ryggen af Sedoj.

Nu synes jeg faktisk, at dette syn er ret charmerende, så der ryger da nok en ekstra god bid til ham, når han nu beder så pænt om dem med det søde smil. Sedoj er ret heldig, for når Silver charmerer mig til at give ekstra godbidder, så får han selvfølgelig også.

Turen var endnu en skøn tur, hvor vi var afsted alle sammen. Sedoj klarer opgaven med Silver som håndhest som den kæmpe stjerne, han nu engang er. Han er ret tålmodig med den bette fyr, også selvom Silver nogle gange slår bremsen i, og nægter at gå længere, fordi han lige skal tjekke noget ud. Vi er så småt begyndt at trave lidt, og også her er Sedoj en tålmodig læremester, mens Silver præstere nogle badutspring og rigtig gerne vil have mulen forrest.

JEg er ret glad for mit lille makkerpar her. Se lige Sedoj med sin lille wanna-be mini-me. De to drenge her fylder en ret stor plads i mit hjerte, og der er lige præcis disse to, der gør hverdagen lidt bedre. Det er vel okay at føle sig lidt heldig, når disse to guldklumper er så stor en del af mit hver eneste dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *