Kan ikke lade være: Silver spam!

Se lige det her sødeste ansigt. Jeg kan slet ikke stå for den bette fyr…

Ikke nok med, at han er skøn at kigge på, så er han også bare sød, skøn og nem at være sammen med. Han er altid i godt humør, og altid klar til at blive snakket lidt med. Han er stadig min lille lommepony, og elsker at være med i alt, hvad der sker i stalden.

Silver har selvfølgelig også beholdt sin skønne humor, og 2 sekunder efter dette billede, snuppede han min ene handske. Han er en bette flab, men han er heldigvis min flab.

Jeg glæder mig så meget til at det bliver vejr til at lave lidt mere udenfor. Jeg har så mange planer for os til foråret, og det bliver spændende, om jeg kommer i mål med dem. Silver virker bestemt også helt klar på at få flere opgaver og blive udfordret lidt. 2023 bliver så godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *