Silver har en lille fest

Silver nyder at der er kommet sne. Det er ihvertfald bedre end regn og mudder. Det er nemmere at løbe rundt og hygge sig og ikke mindst drille de to gamle drenge.

I dag lykkedes det Silver at få lidt liv i Super, og de to løb rundt og hyggede sig sammen. Sedoj stod ved siden af mig, og hjalp med at tage billeder. Det er altid godt med en hjælper, og Sedoj er helt klart den bedste af slagsen…

Der er slet ingen tvivl om, at Silver nød, at vi kom i stalden, og der skulle ikke ret meget til, før han var klar på lidt ballade. Et par klik med tungen, og så havde han sat af i fuld firspring. Lille søde skønne Sille…

Sille og Super bruger mere tid sammen, og de hyggede sig også sammen med en fræsetur eller tre i sneen. Det blev endda så vildt, at Silver tog en glidetur på maven hen af sneen. Der skete heldigvis ikke noget med den bette fyr, og han var hurtigt videre i frisk trav…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *