Nytår i løsdriften

Super har ikke været særlig glad for alt fyrværkeriet, der er blevet skudt af her i december. Jeg har aldrig før haft en hest, der var utryg ved nytårsaften. Derfor har jeg ikke tilbragt ekstra tid i løsdriften på denne aften. Men det blev anderledes i år.

Når Super blev utryg, og skyndte sig ud af løsdriften for at se, hvor bragene kom fra, så blev Sedoj også usikker. Derfor tog jeg beslutningen om, at jeg tilbragte timerne omkring midnat sammen med drengene i løsdriften.

Det har ikke ligefrem været varme følelser mellem Sedoj og Super, men lige præcis denne aften tog Sedoj lidt kontakt til Super. Han fik ham med hen til wrapballen udenfor, og så stod de og spiste sammen. Sedoj kunne stadig sende sure ansigter, men Super gik ikke sin vej.

De stod sammen og spiste indtil fyrværkeriet rigtig tog til, og så gik Super lidt væk, og stod og kiggede ind mod byen. Han vendte dog tilbage til wrapballen og Sedoj, da det hele aftog lidt.

Silver hyggede inde i løsdriften indtil alt fyrværkeriet var slut, og kom så ud til de andre drenge, og de stod og spiste sammen alle tre, da jeg tog hjem.

Det var vældigt hyggeligt, men også en ret våd omgang at sidde ude på wrapballen med drengene i øsende regnvejr fra kl. 11-01. Jeg kunne tage hjem med en ro i maven, som jeg ikke ville have haft, hvis jeg var blevet hjemme, for Super har været lidt utryg siden de startede med at skyde af her i december. Nu er nytårsaften overstået, og nu har vi et helt år til at træne brag og nytårslyde, så det ikke er så stressende for Super at være i løsdriften denne aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *