Drengene leger igen

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har set drengene lege sammen. Normalt er det bare Silver, der driller Sedoj indtil han bliver irriteret, og siger fra. I dag legede de rigtig sammen, og det var så hyggeligt at se.

Det er også lang tid siden, at jeg har set Sedojs fjolleansigt. Der er slet ikke nogen tvivl om, at han leger, når han har tungen ude af munden på denne måde. Det er bare så sødt. Det er som at se en ung Sedoj igen: blikket, tungene og hele hans udtryk…

På trods af mudder og masser af regn, så er humøret åbenbart faktisk ret godt her i løsdriften, og det er bare så dejligt at se. Det bragte et stort smil på mit ansigt og varme i mit hjerte. Jeg absolut elsker at se Sedoj på den her måde.

Ovenstående video viser hvordan drengene hyggede sig sammen. Det er sådan nogle videoer, som jeg synes er hyggelige at have. Sedoj har i et godt stykke tid været lidt afvisende over for Silvers leg, så derfor betyder denne video ekstra meget…

Det er så dejligt at se, at Sedoj ikke bare afviser legen, men er med i den, og er afslappet og tilpas. Jeg ved godt, at det ikke er sådan en vild leg de har gang, men de leger på deres egen måde. De hygger sig sammen, og begge drenge nyder det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *