Stakkel Sedoj

Vi har været ude at ride, og turen var rigtig god. Sedoj var simpelthen så sød. vi red rundt på banen i nogle forskellige øvelser i skridt. Det er tydeligt at mærke, at han er blevet ældre og mere stivbenet. Derfor tager vi den med ro, når vi rider.

Vi red ca. 30 min, og på den tid var der allerede skabt et slid fra gjorden – et gjordsår.  Han må have glemt huden op ad kanten af gjorden, for den sad der hvor der er skidt/sved.  Det er simpelthen det værste at se, når han bare var så sød, og gik så pænt rundt i de forskellige små øvelser.  Jeg får simpelthen så dårlig samvittighed.

Men det får mig samtidig til at tænke på den (måske) allergi igen, som jeg før har nævnt med fluemasken.  Det er altså lidt træls, at han får disse slid så nemt. Nu står den på ridning uden sadel og nok mest jordarbejde, indtil det er væk. Men det gør ikke noget, for det kan vi også godt lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *