Så blev det den tid igen

Ligesom så mange andre hesteejere kæmper jeg også mod brandbæger. Disse var dem, som jeg indsamlede på sommerfolden, og jeg mangler halvdelen af stykket endnu.  Jeg mangler stadig det meste af vinterfolden.

Jeg har dog været nødt til at vente indtil der kom noget regn, så jorden blev blødt lidt op. Men nu kan jeg endelig komme i gang med at få udryddet de her trælse planter, så der forhåbentlig kommer mindre næste år.  Det virker ihvertfald, for der er lidt mindre år for år. Dem der kommer op, er oftest koncentreret om de steder, hvor jeg ikke fik roden ordentlig med sidste år eller omkring mine mange muldvarpeskud. Tror muldvarperne graver frøene frem fra jorden. Jeg håber dog på, at med konsekvent arbejde, så kommer jeg i mål på et eller andet tidspunkt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *