På rette vej igen!

Det var en meget meget glad hesteejer, der tog hjem efter dyrlægens besøg, for Sedojs sener er helt perfekte, dog kunne den gamle ledbåndsskade fra 2003 i højre bagben stadig anes, men venstre bagben er helt perfekt. At skaden i højre bagben stadig kan ses, bekymrer mig ikke så meget. Men alle mine bekymringer var heldigvis spild af tid, for jeg får mange flere gode år sammen med Sedoj, og den oplysning reddede dagen, ugen ja endda hele året….

Jeg var ret nervøs, før dyrlægen kom. Heldigvis var han ikke så forsinket, som han kunne have været, og så havde jeg to gode veninder, der havde valgt at bruge tiden ude ved mig, så jeg kan kunne komme på lidt andre tanker.

Sedoj fik en bedøvende sprøjte, inden han fik barberet benene, og så var det tid til scanningen, som jo heldigvis var med godt nyt. Sedoj hæver dog stadig i benet, og Peter Hjuler mente også, at hævelsen stammede fra seneskeden. Da Sedoj står noget lavt i dragterne, skal han have to bagsko på, og da han alligevel slider forhovene lidt rigeligt om sommeren, valgte jeg også, at han skulle have forsko på.

Jeg er bare så glad for, at det trods alt viser sig, at Sedojs sener er helt perfekte. Jeg vil ikke kalde ham rask, da han stadig har væske i benet. Men det var ikke den frygtede seneskade eller noget andet alvorligt, og begge dyrlæger mener ikke, at dette får betydning for ridningen fremover, så Sedoj og jeg skal heldigvis være sammen mange år endnu…..

Opdatering den 1. maj 2006:

Så kom smeden forbi, og Sedoj er nu udstyret med 4 sko, og vi skal i gang med genoptræningen igen. Jeg ville faktisk helst have haft gummisko på Sedoj, men smeden mente, at der skulle kilesko på for at aflaste senen. Det skulle kun være en 6-12 uger, altså maks to perioder, at han skulle have dem på, for kilesko er ikke godt i længden efter min smeds mening.

Og så står den endelig på genoptræning igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *