Tanker om flytning

Uh, så går jeg med flyttetanker igen, og jeg har faktisk lidt dårlig samvittighed over det på Sedojs vegne. Men der er bare så mange ting, der spiller ind, og det går ikke så godt med Sedoj ude på folden længere.

For det første har de nu glemt at fodre Sedoj nogle gange, og det synes jeg er lidt for dårligt. Det er ikke noget, som han dør af, da han får masser af hø i boksen og masser af græs på folden. men fordøjelsen har jo ikke godt af, at springe måltider over.

Derudover fik jeg ikke rigtig redet og trænet Sedoj så meget, som jeg gerne ville, da jeg har en ret lang transporttid derud og hjem igen. Jeg er først hjemme sent om aftenen, og det kniber med overskuddet til Sedoj, når jeg kommer direkte fra skolen af.

Sedojs bedste kammerater er flyttet, og han får flere og flere skrammer ude på folden. Hingsteføllet er ret hård ved Sedoj, og Sedoj siger ikke fra. Han skynder sig altid væk bar en af de andre kigger ondt på ham, men han er ikke altid hurtig nok, og så bliver han jagtet.

Jeg har været ude at se på et rigtig lækkert opstaldningssted. Det var en løsdrift med masser af bakker, skoven i baghaven og bare i det hele taget rigtig perfekt. Men transporten frem og tilbage betød, at jeg kunne ville have 45 minutter ved Sedoj hver dag, og det kunne jeg ikke acceptere. Det var lidt træls, at sige nej til, men der var ikke andet at gøre.

Jeg fandt så et andet sted, der kun lå fem kilometer fra mig. Det betyder jo, at jeg hverken er afhængig af bil eller bus, for jeg kan bare tage cyklen derud. Jeg tog derud, og kiggede på stedet, og blev bestemt positivt overrasket.

Det ligger langt ude af en grusvej, så der er kun fuglesang at høre. Ingen biler og ingen larm. Jeg har 2½ kilometer til skoven, og der er ridebane på stedet. Der er måske mulighed for at låne ridehal 1½ kilometer væk, men kan jeg ride så langt, så kan jeg jo lige så godt fortsætte på en tur. Så alt i alt gode ridemuligheder, og det er jo højt værdsat for mig. Ridebanen er derudover hegnet ind, så jeg også får mulighed for at arbejde med Sedoj, hvor han er løs, så det er jo endnu mere supert.

Der er gode store lyse bokse, og kun plads til 4 heste, hvoraf de to er hendes egne. Der er vinterfold og sommerfold, og de får stråfoder på vinterfolden. Alt i alt er det rigtig lækkert derude, og jeg glæder mig så meget til, at få Sedoj der ud. Derudover har vi samme holdning til fodring og pasning af hestene, så det skal nok komme til at gå godt. Og det bliver så forhåbentlig sidste gang, at Sedoj bliver flyttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *