6 års dag med Sedoj

Ja, så er der gået 6 år i selskab med charmetrolden – tiden går bare alt for stærkt!

Vi har ikke nået halvdelen af det, som jeg havde planlagt for os, men jeg har lært meget mere, end jeg nogensinde havde forventet.

Tingene er gået i en hel anden retning, end jeg havde regnet med, men det har helt bestemt været interessante 6 år. Sedoj fik fri i dag, og vi nød bare vores 6 års dag.

Jeg tog lidt billeder af knægten, men det var bestemt ikke en nem opgave, da han var mere morsyg end fotomodel, og blev sur, når jeg gik fra ham, men der blev da til nogle enkelte gode billeder.

Så tog jeg vores store gymnastikbold med ud på folden, og så var der dømt leg, og Sedoj var rigtig i hopla i dag, og jagtede ligefrem bolden i trav.

Jeg er så taknemlig for, at jeg har fået endnu et godt år sammen med Sedoj, og han bliver bare ved med at overraske mig. Vores samarbejde bliver hele tiden bedre, og jeg får lov til at se mere og mere af den lille guldklumps personlighed. Jeg er spændt på hvad det næste år bringer os, men lige nu vil jeg bare sidde og nyde de gode år, som vi haft sammen indtil videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *