Bakke baglæns

Videoen er desværre gået tabt, men historien fortæller jeg alligevel.

Så har vi fået lært noget nyt. Sedoj har nu lært at bakke, når jeg står bagved ham. Han havde inden nogenlunde forstået ideen om at bakke, når jeg havde fat i hans hale, men nu kan han bakke, bare jeg står bagved ham, og vifter lidt med hænderne.

Jeg blev egentlig inspireret til dette “trick” af Honza Blaha, men det tog lidt tid, inden vi nåede til hvor vi er i dag. Men det gør mig bestemt ikke mindre stolt, for nu har vi lært endnu en ting sammen, og det tog faktisk kun lige knapt et kvarter, da vi gik i gang i dag.

Jeg havde udstyret mig selv med en bunke godbidder, og så gik Sedoj og jeg ud på banen. Efter lidt opvarmning og træning af andre øvelser, gik vi igang med at træne bak. Først stod jeg foran ham, og det gav selvfølgelig ingen problemer. Derefter bevægede jeg mig ned på siden af ham, og her gik det også fint. Til sidst stod jeg så bagved ham, og nu skulle det så ske.

Jeg tog først fat i Sedojs hale, og da han havde fundet bakgeraret, slap jeg halen, og vi tog et skridt mere baglæns på den måde. Sedoj fik sin godbid, og så prøvede vi en gang til – denne gang gik vi tre skridt, uden jeg havde fat i halen. Til sidst kunne jeg stå bagved ham, sige kom, og vifte lidt med hænderne, og Sedoj bakkede nok så fint efter mig. Vi kom op på 8 skridt, og jeg var bare så stolt af min lille dreng.

Vi sluttede dagens træning med nogle velkendte øvelser, og så skridtede vi af. Inde i stalden blev Sedoj rigtig hygget om, inden jeg fik mit godnatkys, og så kunne jeg tage hjem med et stort smil på læberne. Han er altså bare en ener ham Sedoj…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *