Sedoj i solen…

Selvom han nærmest bare er en silhuet, så kan jeg tydeligt se, at det er Sedoj. Jeg behøver slet ikke en farve, et ansigt eller noget andet. Bare silhuetten af ham i solopgangen, er nok til, at jeg kan kende ham. Det er lidt fascinerende, at der ikke skal mere til, end en hale, formen på krydset og den lidt for runde mave, før end jeg kan genkende ham.

Senere på dagen tullede Sedoj rundt på folden, og nød solen. Sommeren er her bare med sol og varme, og det er bare skønt. Specielt når hestene har mulighed for både at gå i løsdriften og skoven, når de har brug for skygge og læ. Men i dag nød Sedoj bare sommeren på folden…

Alle disse smukke billeder er er taget af Tukaer Foto, og jeg er bare så glad for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *