En lille stjernestund

I dag lagde Silver sig ned i løsdriften, mens jeg var i stalden. Jeg benyttede mig selvfølgelig af muligheden, og han lod mig komme hen og sidde sammen med ham. Det var bare så hyggeligt.

Jeg er faktisk ret stolt af, at denne bette lidt usikre (og alligevel så tillidsfulde) fyr lød mig sidde og nyde en lille hyggestund sammen med ham. Vi opnåede denne tillid til hinanden på godt og vel 3 uger.

Så her sidder jeg bag duggede ruder, fordi Silver nusser mig ansigtet. Briller er ikke altid lige optimalt ude ved hestene. Han er bare sådan en sød og venlig lille knægt på trods af, at han også er en smule usikker. Han hviler ikke sig selv på samme måde, som Sedoj gjorde, men han var jo trods alt også næsten 1 år ældre, da jeg fik ham hjem. Det vigtigste er, at han er mere nysgerrig end frygtsom, og det giver mig en hel masse at arbejde med. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad fremtiden bringer os af gode og spændende oplevelser med en her lille knægt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *