Leg på en forårsdag

Det er endelig blevet forår, selv om det er lidt koldt endnu. Dog blev jeg helt varm om hjertet, da jeg så på drengene, der legede. Igen kunne jeg bare nyde at se, at deres venskab har udviklet sig. I dag var der nemlig rigtig drengeleg at spore. Og Sedoj stod med der der fjollede fjæs, som jeg bare har savnet at se så længe. Han stod der med tungen lidt ude af munden, og lukkede øjne, mens Silver nappede ham i hagen og underlæben. Jeg ved bare, at han er godt tilpas, når han laver det der ansigt.

Video af drengene der leger

Billeder af drengene der leger

Sedoj elsker at blive nusset i hovedet af Silver

Det er bare så dejligt synes Sedoj

Det er Sedojs absolutte yndlingssted

Hvad skal vi så lege?

De er så gode venner de to

En rolig stund ved juletræet

Jeg kan sagtens nå dig, siger Silver til Sedoj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *