Silver i fodbad

Vi døjer i øjeblikket med at Silvers venstre forhov er lidt træls. Derfor har vi øvet os på, at få den renset og gjort ren. Det har været forholdsvis nemt at holde hoven ren i sne og frost, men det er altså noget sværere i tøvejr, og uanset hvad, så var det bare ikke nemt at få hoven gjort helt ren. Derfor gik vi i gang med at træne op til, at Silver kunne stå med hoven i et fodbad. Det tog godt nok lidt tid, før end han forstod, hvad det hele handlede om, men lige pludselig i dag, så stod han bare så fint med hoven i den lille bøtte med vand. Endelig blev hoven ordentlig ren, og så håber vi bare, at det har en virkning…

Billeder af dygtige Silver Dust

Den lille hov i en lille bøtte med vand

Står så fint og spiser med hoven i vandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *