Sedoj går til ridning

Felecia går nu til ridning med Sedoj. Det vækker stadigvæk nogle følelser og tanker, at den hest, som jeg selv har lært alt, hvad han kan, nu bærer min datter rundt, og skal lære hende at ride. Det er altså en særlig fornemmelse…

Her i sommerperioden håber vi på godt vejr, og så rider hun frem og tilbage til rideskolen, mens jeg går med sammen med Silver. Der er lige knapt 4 kilometer hver vej, så det er dagens motion. Det er tydeligt at se på Sedoj, at han bliver bedre gående, når han bruges.

Sedoj er en absolut superstjerne. Han går uden problemer hele vejen igennem byen med Felecia, og deltager i undervisningen med alle de andre ponyer i en fremmed hal uden problemer. Ovenikøbet skulle de spille fodbold, og Sedoj havde jo en klar fordel – han er nemlig vant til at spille bold, dog med en mindre bold, end den de brugte. Felecia var så stolt, for bare hun styrede rigtig på, så sparkede Sedoj jo til bolden…

Silver er så faktisk også en bette stjerne, for han følger nok så pænt med hele vejen uden ret meget ballade. Han siger intet til trafikken, og kun busskurene samt hans eget spejlbillede i butiksvinduerne får ham til at puste sig lidt op. Han står i en stald helt alene uden udsyn til andre heste, og han siger ikke så meget som et bette vrinsk eller bliver urolig. Han stiller sig bare til at slappe af i boksen, så det er dejligt, og lover godt for fremtiden, når han skal med til forskellige arrangementer…


Lille søde Silver er med på tur


Smukke Sedoj og søde Felecia er på vej hjem fra rideundervisning


Humøret er stadig højt efter ca. 2 timers ridning i dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *