Skønne Sedoj

Sedoj fortjener helt klart at blive vist frem igen. Om en måned og 5 dage fylder han 20 år… Min dejlige dreng! Han har været i mit liv i 18 år. Det er helt vildt at tænke på alt det, som vi har oplevet sammen, og alt det, som han har lagt ører til. Jeg elsker min dejlige Døjser!

Felecia er jo faktisk den, der tager sig mest af Sedoj nu – ikke fordi, at jeg ikke vil ham, for det vil jeg rigtig gerne. Men fordi, at Sedoj er ham, der giver hende de bedste oplevelser. Silver er bare for ung og uerfaren til at være en lige så god og stabil børnepony som Sedoj er. Men jeg bruger altid tid på at hygge om nusse om Sedoj hver dag, for jeg kan slet ikke undvære det.

Det er faktisk også Felecia, der har fotograferet dette dejlige billede af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *