Dagens træning

I dag blev der trænet lidt på banen også. Sedoj og Felecia øvede sig i at få styr på tegnene til skridt, trav og galop på bestemte steder på banen. De hyggede sig, og Sedoj giver som sædvanligt sig selv 100%, men samtidig udfordrer han Felecia lidt, så hun kommer hjem med lidt ny lærdom hver gang. Han forsøger selvfølgelig at hoppe over hvor gærdet er lavest, men han skal nok gøre det, som han bliver bedt om.

Silver var bare med, og vi lavede nogle småting/miljøtræning. Han klarede det super godt. Vi er ved at øve lidt på, at han ikke behøver at være i centrum hele tiden. Så for ham er det faktisk ganske flot, at han bare kan gå og græsse på ridebanen, mens jeg underviser Felecia lidt… Han er nu en god knægt ham Silver, og så er han hurtig til at lære tingene, og det lover jo ret godt for fremtiden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *