Sedoj ved tandlægen

Så fik Sedoj ordnet sine tænder, og det var også godt, at det blev gjort nu, for der var nogle problematikker, som vi skulle have taget fat. Sedoj har ikke vist tegn på at have ondt. Jeg kunne se, at han var begyndt at pakke foder i højre side, og det var årsagen til, at han skulle have kigget på sine tænder.

Han har tabt en kindtand i venstre side, og tanden ovenover trængte således til at blive raspet. Derudover havde han en foderpakning i højre side. Selv om jeg ikke synes Sedoj så ud til at være generet af noget i hverdagen, så var det tydeligt, at han ikke havde lyst til at deltage i tandbehandlingen.

Selv om han blev bedøvet, så strittede han stadig imod. Og det er jo et tegn på, at han havde ondt. Og jeg er faktisk rigtig ked af, at jeg ikke har opdaget det. Men nu bliver der gjort noget ved det. Vi fik ordnet det vigtigste på Sedojs præmisser. Det var godt, at der var afsat god tid til behandlingen. Og så skal han have et besøg igen om 3 måneders tid.

Tilføjet den 29/10-2020:
Da der er ret mange ranunkler på folden og enkelte brandbægre, er jeg ret bekymret for, hvor påvirkede lever og nyrer er. Derfor blev der taget blødprøver på Sedoj, for at tjekke op på dette samt det generelle billede. Heldigvis er tallene rigtig fine. Sedoj er dækket rigtig godt ind med foderet, og vigtigst af alt, så er der ikke nogle udslag på lever eller nyrer. Så nu skal jeg bare have fundet løsningen på ranunkelproblemet, så det ikke ender med at blive et problem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *