To dejlige drenge

Selv om vejret er gråt og trist, og det regner lidt for meget efter min mening, så glæder jeg mig hver dag over disse to dejlige drenge,der tvinger mig ud i den friske luft. Jeg kan nemlig godt blive lidt af en stueplante, når vejret er dårligt, men når jeg først kommer ud, så elsker jeg det – især når tiden bruges sammen med disse to.

Både Sedoj og Silver er jo to helt fantastiske drenge i mine øjne, og der er altid lidt solskin i løsdriften uanset hvor gråt, vådt og trist vejret ellers er. Det er da også helt fantastisk at have disse to skønne drenge at nusse og hygge om. Selv om det ikke bliver til megen træning, så bliver det helt klart til maser af kvalitetstid. Og jeg kan jo bare kigge på disse to skønheder i timevis:

Har du også en hest eller flere, der får dig ud af døren hver dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *