Skøre påfund…

.. er Silver mester i. Dette er endnu en af hans skøre ideer. Silver kan stå rigtig pænt med et ben i hvert hjørne. Men han kan absolut også stå som en schæferhund, morganhest eller hvad jeg nu lige skal sammenligne det med, for jeg ved det faktisk ikke helt.

Han synes det er sjovt, og stiller sig gerne sådan her. Jeg skal bare have fundet ud af, hvad jeg bruge det til, for det må da kunne bruges til noget fornuftigt.

Almindelig opstilling

Silvers helt egen opstilling

Det er kun, når jeg prøver at stille Silver op, at han laver dette her. Hvis en hest eller pony stiller sig på denne måde i tide og i utide kan det være tegn på forskellige ting såsom mavesår, rygproblemer mv., men Silver fejler ingenting. Det er blot en sjov idé, som er blevet en del af hans tricks, for jeg har rost ham for det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *