Dejlig skovtur

I dag har vi været på en skøn skovtur igen. Det har været en dejlig dag for vores lille firkløver. Som sædvanligt er det min datter, der rider Sedoj, og jeg selv, der går med lille Sille. Det er altid en fornøjelse at være på tur med drengene, for de er begge to så søde. Sedoj passer så godt på min datter på hver eneste tur, og Silver har altid sin helt egen fest – han absolut elsker at komme på eventyr.

Vi kommer ikke langt omkring, for vores ture er primært i skridt med en smule trav undervejs. Men traven er dog noget begrænset af min dårlige kondition. Men forhåbentlig bliver det bedre i løbet af sommeren. Det er ihvertfald rigtig hyggeligt, når vores lille firkløver tager på eventyr i skoven. Der er bare så meget hygge, godt humør og masser af smil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *