Drengene nyder sommeren

Selv om vi er godt i gang med sommeren, så er drengene stadig på vinterfolden, for at spare lidt på græsset. Og ikke mindst, så skal jeg også lige have gjort sommerfolden klar. Der er lige noget hegn, der skal tjekkes, og ikke mindst den lange tur rundt med leen, for at slå græsset…

Drengene nyder dog at have deres løsdriftsskur, når insekterne bliver trælse. De bruger godt nok skuret meget i løbet af dagen. På sommerfolden kan de gå i læ og skygge ved de mange træer, der omkranser folden, og så har de små træer, hvor de kan få kløet maven. Det er noget, som især Sedoj bruger.

Men indtil videre går de altså her på vinterfolden med det lidt sparsomme græs. Det er bestemt ikke noget, som nogle af dem tager skade af. Ingen af dem er ligefrem til den slanke side. Håber dog, at det bliver bedre hen over sommeren. Men nu må vi se, hvad dagene bringer, for nogle gange går dagene bare rigtig hurtigt – alt for hurtigt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *