Lille spejl på væggen der…

… disse er de skønneste i verden her! Fangede et lidt sødt billede af mine to drenge i dag. De er nærmest hinanden spejlbillede i udtryk. Der er selvfølgelig størrelsesforskellen, og aldersbetingede forskel i farven, men derudover er de hinandens søde spejlbillede, synes jeg.

Det er da bare et par skønne drenge, og jeg bliver så glad hver eneste dag, jeg kommer ud til dem, og skal se disse skønne ansigter.

Jeg er pt. sat lidt ud af drift, da jeg har ondt i nakken og skulderen. Mit funktionsniveau lige i øjeblikket er, at jeg kan se lige ud, og hverken op, ned eller til siden. Jeg kan ikke bruge højre arm særlig godt, og det er ikke nemt at finde en behagelig stilling at sidde eller ligge i. Så jeg laver ikke ret meget med mine to knægte lige nu, men det går forhåbentlig snart over. Indtil det sker, må jeg nøjes med at kigge på dem og kysse et par muler, men det er jo heller ikke det værste i verden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *