Sommerens kæledyr 2022

Denne skønne lille dut holder til i blandt mine ting ude på sommerfolden. Vi blev lidt forskrækkede begge de første par gange vi mødtes, men nu har vi vænnet os til hinanden. Det er faktisk lidt hyggeligt med kæledyr, og denne lille smuksak er helt klart bedre end den edderkop, vi havde sidste år.

Jeg har to godbidskasser stående, og den bor i det lille mellemrum, der er mellem låget på den nederste og bunden på den øverste. Som udgangspunkt er jeg selvfølgelig ikke særlig glad for at have dyr iblandt mine ting, men sådan et sødt firben gør vist ingen skade.

Jeg mener at der er tale om et lille skovfirben, hvilket giver ret god mening, da sommerfolden jo er i skoven. Jeg synes faktisk, at der er tale om et yderst yndigt eksemplar.

Firbenet får lov til at blive boende blandt mine godbidskasser, og så passer jeg godt på, at jeg ikke kommer til klemme eller gøre anden skade på det på nogen måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *