Velkommen Super Mario

I dag vil vi gerne byde velkommen til Super Mario. Endnu en hest, hvis navn starter med S, er kommet ind i vores lille flok. Super er en 26 årig new forest/haflinger blanding, der har gået ca. halvdelen af sit liv som elevpony her i Jylland. Nu skal han så nyde sine sidste gode år sammen med os.

Vi modtog Super i øsende regnvejr, så derfor har vi bare nogle meget våde billeder og videoer fra den dag. Dagen efter kunne vi til gengæld fange nogle billeder af ham i tør tilstand.

Super skal min datter bruge til at ride på. Han kan lære hende en masse, og han kommer til at nyde livet som primært skovturspony. Der vil dog også blive tale om lidt dressur og spring på banen, hvilket Super faktisk også gør ret godt. Det bliver helt sikkert helt godt med de to sammen.

Han er bare en rigtig sød knægt, og er både opsøgende på os, og klog i sin opførsel i flokken. Sedoj er ikke ligefrem imponeret af ham, men jeg håber, at det kommer til at gå. Det er lidt træls, og jeg har ikke oplevet Sedoj sådan før. Han er ikke ond, men han er ligefrem heller ikke verdens bedste velkomstkomité. Silver er ret fascineret af sin nye foldkammerat. Men nu får de lige lidt tid, og så må vi se, hvad der sker. Super er rigtig god til at flytte sig for Sedoj, og sige fra over for Silver, når han bliver for nærgående. Han gør alt det rigtige, så håber der snart falder helt ro på drengene.

Udover et fantastisk temperament, og at han tydeligvis er en viis herre, så han også smuk. Han holder sig ret flot for en knægt på 26 år. Vi kan heller ikke komme uden om, at han har den smukkeste farve. Jeg absolut elsker røde heste, og nu går der endelig en af slagsen på folden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *