En flyvende Sille

Der er ikke den opgave, som vi giver Sille, som han ikke bare siger ja til. Springning er en af de ting. Han kan være usikker, og han kan tøve en smule, men så snart, at han har fanget ideen, så synes han tydeligvis det er sjovt.

Silver springer ikke højt endnu. Jeg vil gerne have, at han føler sig helt sikker på sig selv, inden jeg begynder at udfordrer ham. Indtil videre nøjes vi også med enkelte spring, når han løsspringer. Selv om vi ikke laver høje spring, så kan jeg godt lave lidt brede spring, så han skal strække sig lidt hen over springene.

Det er dog mest fordi, at jeg ikke er så god til at lave spring med rigtig afstand, og han behøver ikke at blive usikker, bare fordi jeg laver fejl. Derfor foregår løsspringningen også uden snor indvendigt, så Silver kan trække udenom, hvis afstanden ikke passer eller han bliver usikker.

Jeg synes faktisk, at han har en fin teknik – ihvertfald det meste af tiden. Der er masser af god fundament at bygge videre på. Jeg regner med at vi næste sommer kan begynde at øve lidt mere med højder og kombinationer. Det bliver spændende at se, hvordan han udvikler sig, når vi øger sværhedsgraden lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *