Sedoj er en superstjerne

Skønne Sedoj… Jeg kan simpelthen ikke sige det på en bedre måde. 23 år gammel, og 21 år sammen med mig. Hver år er en gave, og jeg er simpelthen så glad for min lille Gøjser….

Den gamle dreng holder sig godt, synes jeg. Selv om han har sat tempoet lidt ned, så er han pæn i pelsen, i god huld, og kan stadig klare at sætte den frække Sille på plads. Vi har haft nogle lidt stille år, men her i sommer er vi kommet lidt mere i gang med træningen og ikke mindst ridningen. Det passer ham ret godt.

Vi har Silver med som håndhest, og det går efterhånden så godt. Det er ret faktisk ret hyggeligt at være på tur på den måde, men jeg nyder nu også at gø ture med Silver.

Som I kan se forrest på billedet har vi fået selskab af Super på turene. Han hygger sig sammen med min datter, og nu kan vi så komme ud at ride sammen. Det er bare så hyggeligt.

Selv om min datter har fået sin egen pony at passe, glemmer hun skam ikke Sedoj, og de har stadig små stjernestunder sammen som denne lille hyggestund, hvor Sedoj får nulret ørene. Der er slet ingen tvivl om, at Sedoj elsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *