Skønne Super

Super Mario har nu været hos os i nogle dage nu, og han har bare vist sig at være en lige så skøn pony, som vi forventede. Han tager bare alting så fint, og min datter håndtere ham allerede selv uden problemer.

Situationen på folden er stadig lidt status quo, hvilket nok også er det, der giver flest problemer, når det kommer til håndteringen af Super. Hans respekt for Sedoj er ret stor, så nogle gange kan han godt komme til at overse os, når han forsøger at komme væk. Det kræver dog ikke andet, end vi er opmærksomme på, hvor Sedoj er i forhold til Super.

Det er allerede blevet til lidt rideture både i skoven og på banen. Super er jo ret øvet udi kunsten som elevpony, så han er så god til min datter. Han har engels tålmodighed, og kan samtidig alle elevponyens små tricks. Det er en god mulighed for lærerige oplevelser. Super gør nemlig det rigtige, når han får de korrekte tegn, men kan han slippe lidt nemt om opgaverne, så gør han da gerne det…

Min datter har allerede fået stor tillid til Super, og rider ham i alle tre gangarter, og har mod på spring. Hun har ikke redet mange andre heste end Sedoj, og har altid været lidt forsigtig. Derfor er det et rigtig godt tegn, at hun allerede nu føler sig godt tilpas på ryggen af ham. Det bliver så spændende at se, hvad fremtiden bringer de to af gode oplevelser og skønne stunder. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok skal blive godt med de to…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *