Når man bare skal være sikker…

Lille Sille er så sød, og med en lille smule fine fornemmelser. Hver gang, at han skal tisse, så står han altid sådan her. Der er ingen tvivl om, at han vil være sikker på, at han ikke rammer sine bagben.

Det er alligevel lidt imponerende, at lille Silles mave kan være så rund, når han strækker sig så meget. Jeg tror det bliver en lidt besværlig vinter med at forsøge at holde ham slank. November, december og januar er jo de mest besværlige måneder at nå at træne hestene i hverdagene. Vi plejer jo at holde vinterpause i stedet for sommerferie. Nu må vi se, om jeg skal finde på nogle tiltag her i løbet af den næste tid, så det ikke bliver et alt for stort problem med hans vægt.

Jeg er også kommet til at lære ham denne position under træning fra jorden. Silver er faktisk ret smidig, og han kan faktisk strække sig mere end på billedet. Det er selvfølgelig ikke sundt for ham, at stå udstrakt som en gyngehest, så jeg prøver at aflære ham det igen, så det ikke bliver en ting som han tyer til, når han ikke helt ved, hvad jeg vil have ham til. Det går ret godt fremad med at få dette fjernet fra hans lille repertoire. Han er så hurtig til at lære nye ting, hvad enten det er godt eller skidt, og det kræver, at jeg er ret skarp på, hvad han bliver belønnet for.

Det er dog alligevel ret sødt og sjovt med min lille ponyfis og hans prinsesse-tendenser. Min lille søde Sille <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *