Et bånd bygges…

Vi nyder Supers selskab. Han er altid så sød og rar – egentlig en meget mild pony. Han er lidt anderledes i sin opførsel end Sedoj og Silver, som jeg har haft fra de var ganske unge. Nogle andre reaktioner på forskellige ting. Det skal jeg lige vænne mig til. Der er lidt vej, inden vi lærer ham lige så godt at kende, som de andre. Der er dog slet ingen tvivl om, at vi nyder hans selskab.

Han er en rigtig god dreng, og passer for det meste ret godt på min datter. Nogle gange er han dog en lille bandit, og snyder hende lidt. Sådan nogle stunder har vi nok alle sammen prøvet med en pony.

Lige nu holder vi stadig vinterferie. Alt det regnvejr her i den mørke tid, gør det lidt svært for os, at nå det hele. Vi træner lidt fra jorden. øver lidt tricks og sådan nogle småting. Tiden bruger vi også på at lære Super endnu bedre at kende. Det bliver spændende, at se hans personlighed folde sig ud. Alt det vi har set indtil nu, er absolut skønt.

De her to efterhånden godt på vej til at blive rigtig gode makkere. Det er dejligt at se, hvordan tilliden opbygges, for hver gang de arbejder sammen. Vi føler os lidt heldige, nu hvor vi har chancen for at nyde nogle skønne år med Super…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *