Mit grå guld

Mine to skønne grå drenge, der giver lige dele bekymrings- og smilerynker. I dag heldigvis mest smilerynker…

Der er som sagt gang i endnu mere leg mellem Sedoj og Silver, hvilket giver nogle sjove billeder. Her står Sedoj og napper Silver i bagdelen. I pauserne mellem smånapperiet, står han og rækker tunge…

Efter lidt leg kan trætheden overmande selv den bedste. Han er en mester i skøre ansigtsudtryk. Han putter altid en smil på mine læber, og ikke mindst i mit hjerte…

Denne lille charmetrold ved godt selv, at han er lidt lækker. Han er altid klar til at posere foran kameraet., og vi kan vist godt blive enige om, at han gør det ret godt. Denne dejlige knægts hjerte er mindst lige så smuk, som han er selv er. Silver er bare en lille speciel ponyfis – og heldigvis min ponyfis.

Sedoj er ikke helt den samme fotomodel, som Silver er. Jeg skal være heldig for at fange et moment, hvor ørene er fremme eller han ikke spiser. Men han er stadig smuk og dejlig som ingen anden. Han skønne bløde mule, de milde brune øjne og hans dejlige væsen. Han er og bliver for altid noget særligt for mig…

Det er lige før, at der er mere hår end pony efterhånden. Silver bliver meget lysere for hvert år. Det sker også hurtigere, end det gjorde med Sedoj. Gad vide om jeg ender med en lille helt hvid pony inden længe.  Det bliver spændende at se, hvor lys han rent faktisk er, når han skal i bad til sommer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *