Lille søde Sille

Det er ikke så meget, at jeg får trænet drengene her i tiden, men de er med inde på staldgangen til lidt hygge, strigling og tjek. Og Silver elsker det – faktisk så meget, at han ofte nægter at gå ud igen.

Silver har fået den fineste grime, og jeg synes den klæder ham. Jeg kan godt lide de lidt brede grimer eller så de helt smalle. Jeg kan også godt lide at putte lidt farver på lille Sille, for jeg synes det er så fint til ham…

Sille synes det er hyggeligt på staldgangen, for her bliver han jo striglet og hygget om, og de fleste gange træner vi også nogle tricks eller andre småting. Da jeg bruger meget klikkertræning, så er staldgangen bare et hit for ham…

Vi er rigtig gode til at hygge, og Silver er nærmest en lille skødehund. Han elsker opmærksomhed, og nyder altid at blive nusset om. Han er min lille skygge, min lommehest, og jeg elsker det lige så meget, som han gør.

Min lille smukke Silver og jeg glæder os så meget til at foråret kommer. Det bliver så dejligt, at slippe af med regn, blæst og kulde. Vi er allesammen bare klar til sol, blå himmel og varme og ikke mindst lange skønne skovture og masser af arbejde på banen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *