Ny wrapballe på folden

Når der kommer en ny wrapballe på folden, forsvinder alle de små uenigheder og smådiskussioner om hieraki. Drengene nød solen og den nye wrapballe sammen uden problemer.

Der er stadig lidt småproblemer med hierakiet blandt drengene. Super sætter gerne Silver på plads, når han bliver for flabet. Sedoj har dog stadig lidt svært ved at acceptere Super. Der er dog ingen tvivl om, at det går bedre hele tiden.

De har flere og flere oplevelser, hvor de kan stå forholdsvist tæt på hinanden uden problemer i lidt tid. Men så er det som om, at Sedoj pludselig kommer i tanke om, at Super er der ved siden af ham, og så skal han flytte sig. Jeg vil så gerne forstå, hvad der sker mellem de to…

Det der betyder noget, er oplevelser som denne, hvor de står sammen alle tre og hygger sig. De blev stående på hver deres plads, så ingen blev flyttet rundt med. Det er rigtig godt til dem, og deres forhåbentlig snart fulde accept af hinanden.

Nu hvor der er denne lille uro på folden, så får drengene selvfølgelig wrap flere steder. Der er 3 foderstationer inde i løsdriften, og så denne wrapballe på folden. På den måde er jeg helt sikker på, at der er altid er et sted for alle tre at spise…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *