Linselusen Silver fylder år

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Silver er staldens linselus. Han formår altid at komme ind foran kameraet eller ihvertfald tiltrække sig opmærksomheden. Og i dag må han også gerne, for han har fødselsdag.

Sedoj og Super og så smukke og med den fineste udstråling, men det er bare ikke så nemt at fange på billeder og video, som det er med Silver. Heldigvis nyder jeg tiden med alle tre drenge hver eneste dag uanset om det bliver fanget på video eller ej. Det er nu bare en gang sådan, at det åbenbart er Silver, der kommer mest foran kameraet i tiden.

Min lille ponyfis er smuk. Det kommer man da ikke udenom.I videoen herunder ses han igen drikke af en drikkedunk. Sidste gang jeg viste video af ham drikke, var det af en flaske. I dag fangede jeg det me ddrikkedunk. Det er tydeligt at se, at han synes det er sjovt.

Nu er Silver så blevet 6 år. Vi har ikke helt nået alt det vi skulle, men vi har nydt tiden sammen indtil, og jeg er sikker på, at vi også har mange flere år at nyde sammen. Jeg elsker min lille Sillemus, og han lærer mig så meget. Det er fascinerende, hvor meget han man kan lære efter et helt liv med heste, så længe man bare er åben for det. Det har været nogle absolut skønne år med ham.

Tillykke med fødselsdagen lille Sille. Nu er du 6 år, hvilket svarer til 33 i menneskeår. Så nu er du vist til den voksne side, men selvfølgelig er alder kun et tal, og du vil altid være min lille Sillemus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *