Lille skøre Sille

Lille Sille har mange sjove påfund, og igen i dag viste han endnu et af sine hoftricks. Vi var ude og gå tur med drengene, og da skovbunden ændrede sig og blev lækker blød med blade og løst jord, så skulle Silver selvfølgelig rulle sig.

Det resulterede i en meget smuk pyntet pony, som var vældig tilfreds med sig selv. Det der ansigt er da ikke til at stå for.  Silver gik veltilpas videre med bladene dryssende fra manen på resten af turen.

Det var forresten en skøn tur på godt 7 kilometer, som vi alle nød. Vejret var skønt, og der var nærmest ikke nogle insekter i skoven, indtil vi næsten var hjemme, hvor helikopterne (okseklæg) fandt os. Vi fik dog aflivet de værste bæster, og kunne fortsætte uden problemer.

Derhjemme blev alle tre drenge skyllet over med koldt vand, og de stod faktisk stille alle tre, så det må have været dejligt med en afkøling i sommervarmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *