…Og op

Lille Silver er ved at lære at stejle. Vi er i gang med de indledende øvelser. Fordelen er klart, at jeg er høj, og Silver lav, så jeg kan få ham til at hoppe op efter godbidden.

Han gør det ret godt, og var meget hurtig til at forstå princippet. Jeg har set ham hoppe op efter blade på træerne, så jeg tænkte, at det kunne overføres til dette trick. Jeg har villet lære ham det længe, men vidste ikke lige, hvordan jeg skulle introducere det på en stille og rolig måde. Det lykkedes for os sådan her.

Nu skal vi bare træne videre, så det bliver bedre, og mere sikkert. Han gør det super-godt indtil videre. Vi skal have lidt mere højde på. Derudover skal kommandoen jo sidde i skabet hver gang. Rom blev dog ikke bygget på en dag, og det her er et af de tricks, som vi slet ikke træner hver dag. Vi skal nemlig have fuld fokus, for stejl skulle helst ikke blive et af hans go-to tricks ligesom kys f.eks. er blevet, som det kan ses på videoen.

Det er både sjovt og spændende med klikkertræning. Jeg elsker alt det der kan opnås med det, og alle mine drenge synes det er sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *