Fint besøg

I dag havde vi rigtig fint besøg her ved sommerfolden. Denne flotte rå dukkede frem fra træerne, og spiste ude på marken.

Selv om vi stod og snakkede, og tog billeder af hende, så blev hun stående. Hun var ikke videre bekymret for, at vi var der. Der er noget fredfyldt over et rådyr, der står og spiser i skovkanten.

Da hun opdagede os, kiggede hun lige op, men lod sig ellers ikke forstyrre. Heldigvis blev hun og spiste videre, mens drengene stod og holdte øje med hende. De var meget nysgerrige, og synes det var en lidt mærkelig hest.

Jeg har desværre ikke rigtig haft nogle kæledyr i år. En lille mus var på besøg, og var fanget i en spand, så den slap jeg selvfølgelig fri igen. Så kom der en snog forbi, der smuttede ned til vandløbet. Den var sikkert på jagt efter frøer. Det seneste fund var en hugorm uden hoved midt på marken. Det var ikke ligefrem en godt kæledyr, men hellere uden hoved end med hoved. Er det mon en af rovfuglene herude, der har taget sig af den hugorm? Lidt mystisk er det da…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *