Sille nyder aftensolen

Silver opdagede, at jeg stod oppe ved vandet, og ventede på, at deres vandkar blev fyldt. Han begyndte den lille vandretur op til mig. Det er så hyggeligt, at han er min lille skygge, og altid vil være der, hvor jeg er.

Lille Sille er i mine øjne en lille smukkert, og så har han også en fantastisk temperament. Jeg nyder hvert sekund med ham – selv når han laver balladestreger. Han er min bette ponyfis, og han betyder så uendeligt meget for mig.

Der er ingen tvivl om, at drengene nyder dagene og sommeraftenerne her i skoven. Her er læ, skygge, sol og masser af forskellige ting at spise lige fra græs og træer til brombær og hindbær. Sedoj har altid været vild med både bær og bladene, og Silver har også fundet ud af det smager lækkert.

Se lige denne smukke knægt med det venlige blik i øjnene. Mit hjerte smelter en lille smule, hver gang jeg ser ham. Var han bare en halv meter højere, ville han være en drøm af en ridehest for mig. Men jeg har stadig en superstjerne af en legekammerat og træningsmakker, når det kommer til arbejdet fra jorden. Så mange gode oplevelser allerede, og helt sikkert mange flere i vente…

Tak for skønne dig lille Sille. Du er en absolut fornøjelse at have i vores lille stald, og jeg lærer så meget af dig, hver eneste dag. Du er der altid med dit gode humør og din store ja-hat uanset hvad du bliver præsenteret for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *