Sedoj i skoven

Smukke Sedoj nyder aftensolen på sommerfolden. Det er bare så fantastisk dernede, når aftensolen rammer, og der er det skønneste sommervejr. Det er ikke engang fordi vi er voldsomt plaget af insekter i år, så det er aboslut positivt.

Jeg synes han holder sig så fint på trods af sin alder på 23 år. Det er jo ikke fordi, at der bliver gjort en masse ekstra for ham med specialfoder og motion. Tilgengæld får han masser af kærlighed hver dag.

Jeg kan stadig blive sådan helt varm indeni, når jeg står og kigger på ham. Hans smykke ydre og skønne personlighed kan få mig helt til at smelte. Jeg mangler virkelig ord for, hvor meget denne knægt betyder for mig. Han er en absolut stjerne i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *