Sødeste Silver

Lille Sille fylder bare meget for tiden på alle måder. Maven er lidt rund pga. sommergræsset. Hans personlighed er dog alligevel større end hans mave. Han nyder bare at lave noget, og er altid den første, der kommer en i møde, når vi kommer på folden. Derfor står han også lidt mere foran kameraet i forhold til de andre.

Smuk kan man ikke komme uden om, at han er. Jeg er nok ikke helt upartisk, men han er da en fin bette pony. Og på dette billede viser han ligefrem lidt hals. Han er ellers ikke sådan hingstet, men han går jo også bare sammen med par gamle drenge, så der er ikke meget, der kan få hormonerne i gang der.

Når vi er hos hestene, udsættes Silver for mange ting. I dag bar han rundt på denne taske, indtil jeg skulle bruge den. Det sagde han ikke noget til, heller ikke selv om den faldt af ham nogle gange. Andre gange låner han en sadel, går rundt med longetovet eller longepisken osv. Vi finder altid på noget, og Silver finder sig i langt det meste, uden at blive usikker eller bekymret.

Silver finder altid på noget, der kan give en ekstra godbid, som her, hvor han synes, at han fortjener en ekstra godbid, for at være en dygtig lille håndhest. Når han får sit “dygtig-ord”, så ved, at han skal have en godbid, og dette er så det skønne ansigt, jeg skal kigge på, mens jeg finder den i lommen.

Man kan da ikke andet, end elske denne bette ponyfis. Han er en charmetrold uden tvivl. Lige præcis det, ved han faktisk godt selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *