Se mor!

Nogle dag kan det bare ikke betale sig at kræve noget af Sedoj. Det kan han slet ikke kapere. Det var alligevel lige præcis sådan en dag, at jeg valgte, at vi skulle i skoven, og det blev en spændende tur.

Sedoj var i et vældigt humør, så alt, reagerede på alt, og alt skulle undersøges. Han gik for helt løse tøjler, og studerede skoven og dens lyde. “Se mor, der er et træ, og der er et mere!!”. “Se mor der er en fugl, en træstub, en svamp”. Se mor, der er så mange ting i skoven, og prøv at lyt, der er så mange lyde!!”. Hver eneste sekund så Sedoj noget nyt, der skulle undersøges. Og det fik ham lov til.

Det var en herlig tur alligevel, og jeg fik mange gode grin. Han er nu en skøn knægt med en meeeeget stor personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *