Flyttedag igen…

Så har vi holdt flyttedag igen. Det fungerede ikke rigtig i vores gamle stald. Der var kommet en masse mennesker og heste, og det duer jeg ikke rigtig til. Der var jo en grund til, at jeg i sin tid flyttede fra rideskolen, men nu kom rideskolen så til mig. Sedoj lignede også en, der havde migræne konstant, så jeg besluttede mig for, at nu var det tid til at flytte.

Det er bare så skønt og hyggeligt derude, og vi er kun 4 i stalden foruden ejerne. Et plus er så også, at vi alle er voksne mennesker. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at jeg er noget nervøs for, om Sedoj vil falde til, men det kan kun tiden vise. Derudover er der nogle gode bokse, kæmpestore lækre folde, der for det meste er tørre og fine. Der er nogle gode skovområder i nærheden, og så er der ridebane og 5-10 minutters ridt til en ridehal. Men vigtigst af alt er, at der ro derude, og hestene virker alle glade og tilfredse.

Vi red derud, da Sedoj jo ikke er så glad for traileren. Jeg havde dog undervurderet turen lidt, så den bette dreng blev træt på halvvejen, selv om vi bare havde skridtet, så tempoet blev langsommere og langsommere, men vi kom da frem. Vi havde en rigtig god tur i høj solskin, og Sedoj var simpelthen så sød hele vejen – han er altså en guldklump!

Da vi ankom til stedet, blev Sedoj sat ind i hans fine nye boks, hvor han kan få hovedet ud af lågen, så han kan holde øje med det hele. Hans to nye sidekammerater kom ind, og så fik de lige lov til at hilse på hinanden. Det foregik helt uden dramatik, så Sedoj fik så lov til at komme ud på folden, hvor han blev hilst velkommen af 6 andre heste.

Dette foregik også helt uden dramtik, og inden længe havde bossen taget ham under sine vinger, og så kunne de andre ellers passe dem selv. Det tog ikke lang tid, før der kom gang i bide-i-grime-legen, og så begyndte de at gnubbe hinanden. De andre heste blev jaget væk, hvis de kom for tæt på Sedoj. Det var bare så dejligt for ‘ Sedoj, at der ikke var mere dramtik i luften, og jeg kunne så begynde at trække vejret frit igen.

Da jeg trak Sedoj ind om aftenen, kunne jeg så se, at han var sluppet med en enkelt lille skramme, så det havde ikke været ret voldsomt på folden. Sedoj var stadig lidt morsyg, men der var jo også sket en masse, så det kan man jo ikke fortænke ham i.

Opdatering den 16. oktober 2006:
Da jeg kom i stalden i dag, kunne jeg se, at Sedoj havde fået lidt flere småskrammer, men det tyder jo blot på, at han har været lidt mere nysgerrig over for de andre. Der var dog ingen sure miner over for ham overhovedet, og han stod pænt i udkanten af flokken, så han er da kommet lidt med allerede nu.

Sedoj virkede også ret afslappet, og var knap så morsyg, så også fremskridt der. I dag gik vi så på staldgangen for at blive striglet, og det syntes Sedoj var vældig hyggelig. Han er meget interesseret i den ene af damerne, så de skal nok finde ud af det sammen, og derudover har han også slået pjalterne lidt sammen med hingsteføllet derude, når bossen bliver taget ud af folden.

Han er selvfølgelig ikke faldet til endnu, men han virker til at have det godt derude, så jeg håber virkelig, at han falder til. Der er sket meget bare i forhold til i går, så forhåbentlig lykkedes det denne gang, at finde et sted, hvor vi begge kan trives uden problemer. Jeg mener virkelig, at jeg har gjort det bedste for min lille dreng ved at flytte ham, og så må tiden vise, om jeg har taget en fejl beslutning. Jeg har det ihvertfald godt derude, men det hele afhænger af, om Sedoj falder til eller ej….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *