Krydsede fingre for Super

I går have Super 39 feber, og der var kontakt med dyrlægen. Han spiste og drak, og kom af med både afføring og urin. Han vil gerne have godbidder. Han er selvfølgelig en smule mat. Ingen kan rigtig fortælle mig, hvad der sker med ham, og det er frygteligt frustrerende.

Super er sammen med de andre om dagen, men står i sin boks om natten. Det har indtil videre fungeret rigtig godt, fordi han får sig bevæget lidt i løbet af dagen. Silver og Super hygger sig også sammen, selv om Silver også gerne driller Super.

I dag er Super så feberfri, så må er vi på rette vej nu. Han har spist lidt mere, og drikker stadig vand. Han kommer af med afføring og urin. Det er selvfølgelig tydeligt at se, at han ikke får spist alt det, som han skal, og han har tabt sig yderligere. Jeg håber virkelig det ender nu.

I dag stod han ude ved wrapkassen og spiste sammen sammen med Sedoj og Silver. Der var ro på, og de stod der længe og spiste.  Det var godt til ham.

Marken er ikke specielt lækker lige nu omkring løsdriften og wrapkassen, men forhåbentlig bliver det bedre. Jeg har en masse ideer til forbedringer, så næste år ikke bliver så træls. Heldigvis er folden fin længere nede. Men jeg vil alligevel gerne vise billedet af Sedoj og Super, der spiser wrap sammen.

Jeg håber virkelig, at det vender nu, så vi kan få vores Supermule på højkant igen. Det har været en hård vinter for ham, så kunne være skønt at nyde en god sommer med ham om ikke alt for længe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *