En ny senior i flokken

Vi har fået en ny seniordreng i flokken, nemlig Super Mario på 26 år. Han har gået på rideskole i en del år af sit liv, og kommer her til os for at nyde sin pension. Han skal dog også være min datters ponyven med både ridning, træning fra jorden og masser af hygge, så han ikke går helt i stå.

Super har vist sig at være en helt fantastisk pony. Han har en engels tålmodighed, men er samtidig tilpas fræk, som man kender det fra elevponyerne. Det giver et godt fundament for både fantastiske og lærerige oplevelser for min datter.

Jeg må dog indrømme, at jeg blev noget overrasket over Sedojs måde at tage i mod ham. Jeg havde måske forventet, at Silver ville give lidt problemer, da han jo er hingst. Han ville måske forsvare sit territorium lidt, og ville passe på Sedoj. Men lille Sille var totalt labrador, og elskede hans nye ven fra første dag.

Sedoj var dog bestemt ikke imponeret over, at han fik mere selskab på folden. Han var noget efter Super, som dog trak sig, når han så Sedojs sure fjæs. Jeg har aldrig haft problemer med at lukke Sedoj sammen med andre heste før, men det gik ikke helt gnidningsfrit denne gang. *Set i bagklogskabens lys, så ville jeg have gjort det anderledes, hvis jeg vidste, at der ville være disse problemer. Men vi må se, hvordan det går, og så tage den derfra. Heldigvis er der ingen skader sket, og forhåbentlig skal de bare vænne sig til hinanden. Super er fornuftig, og Sedoj er ikke ond, han er bare sur på Super, og nøjes derfor bare med at true.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *